пʼятниця, 20 червня 2008 07:39

Донька Брюса Уїлліса та Демі Мур затьмарила "стареньких" зірок Голлівуду (ФОТО)

 
Старша дочка акторів Брюса Уїлліса та Демі Мур - здібна учениця своїх батьків. На церемонії вручення премії "Жінка в кіно-2008" 19-річна Румер Уїлліс, одягнена в яскраво-червону сукню прикувала до себе загальну увагу, затьмаривши топ-зірок Голлівуду - Кемерон Діаз та Сальму Хайєк, пише The Daily Mail .

На церемонії, що проходила в Беверлі Хілтон, були присутніми дуже багато шикарних актрис, зокрема Єва Мендес, Мег Райан, Аннет Бенін, Дженніфер Гудвін, Ніколь Річчі та інші.

Дівчина позувала для камер з такою упевненістю, що нею точно могли пишатись її "зіркові батьки", причому виглядала Румер не по роках гламурною і навченою акторським досвідом.

Поки юна актриса сподівається піти стопами батьків, зробивши серйозну кінокар"єру. Вже зараз вона успішно знімається в молодіжній комедії "Дика вишня" (Wild Cherry).

Недавно Румер спростувала чутки, ніби шлях на вершину голлівудського Олімпу їй прокладають дбайливі руки родичів. Вона заявила: " Мені здається, що люди, які мене зустрічають, часто бувають шоковані. Дуже широко поширена думка, ніби дітки знаменитостей сидять на шиях своїх батьків і не мають ніякого бажання працювати".

Румер виглядала надзвичайно, навіть коли продемонструвала "татушку" на правому плечі і на каблуках спробувала дотягнутися до сумки. ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Донька Брюса Уїлліса та Демі Мур затьмарила "стареньких" зірок Голлівуду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі