середа, 01 грудня 2010 17:16

Донька Анжеліни Джолі ходить в чоботях з зебри (ФОТО)

Голлівудська акторка Анжеліна Джолі разом із своїми дітьми і чоловіком Бредом Піттом зараз перебувають у Парижі, де взяли участь в презентації мультфільму "Мегамозок".

Папарацці помітили акторку разом із доньками 6-річною Захарою і 4-річною Шайло. Остання була вдягнена в сірі штани, чорну курточку і в чоботи, пофарбовані під зебру, в той час як її сестра Захара вдягла чорні легінси, заправлені в чорні чоботи і чорну куртку, а її волосся було зібране в два хвостики.

Джолі неодноразово критикували за те, що вона дозволяє Шайло вдягатися таким чином, на що акторка говорить, що дівчинка сама обирає собі одяг, причому, тягне батьків у відділи хлопчачого одягу. В вересні в аеропорту Лос-Анжелеса Шайло сфотографували вдягнену в армійські чоботи.

"Діти повинні мати можливість виражати себе в будь-який спосіб, який вони хочуть і ніхто не має права судити їх за це, тому що це важлива частина їх розвитку", - зазначила Джолі.

За словами Джолі, Шайло полюбляє вдягатися як хлопчик, тому їй обрізали волосся.

Нагадаємо, коли Шайло було два роки, вона разом із лялькою сфотографувалася для обкладинки журналу "ОК"!

Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Донька Анжеліни Джолі ходить в чоботях з зебри (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі