пʼятниця, 27 травня 2011 18:54

Доньці Кінаха попалася свекруха-диктатор

Доньці Кінаха попалася свекруха-диктатор

Зої Кінах свекруха Світлана Кузьменко забороняє одягатися у київської дизайнерки Айни Гассе. Про це Gazeta.ua Марина Кінах розповіла під час закритого показу дизайнерки 25 травня.

"Моя старша донька Наташа має у своєму гардеробі одяг від Айни Гассе, а от молодша Зоя не може в неї одягатися. Її свекруха — власниця модних магазинів одягу в столиці - Макс Мара - Kenzo, Max Mara та Moschino. Зоя одягається в одяг цих марок", - сказала вона.

"Натомість я є давньої клієнткою Айни", - додала вона.

Марина Кінах розповіла, що має сукні, костюми та спідниці від дизайнерки.

"Завжди замовляю в неї вечірні сукні. Вона шила мені вбрання на 70-річчя Леоніда Кучми, 60-річчя Софії Ротару, на вінчання доньки. Сукню, в якій пішла вітати Софію Ротару, навіть Ігор Ліхута похвалив. За кілька днів віднесла ту сукні Айні. Вона її вкоротила, пришила бантик. Вийшов зовсім інше вбрання", - поділилась дружина Анатолія Кінаха.

Найбільше Марині Кінах подобається спідниця-"бочонок" від Гассе.

"Вона чорна у сіру смужку. Дуже зручна, бо не мнеться. В ній ніколи не переживаю як виглядаю, коли виходжу з машини", - зізналась жінка.

"Айна вміє підібрати одяг, який мені пасуватиме. Коли мрію про вбрання, яке не пасуватиме моїй фігурі, вона каже: "Ми це шити не будемо, бо воно вам не підходить", - поділилася вона.

Згадала Марина Кінах і про те, що звертається до Айни Гассе, коли щось стається з її одягом.

"В цьому питанні Айна теж майстриня. Якось на моє пальто капнув віск зі свічки. За кілька днів вона повернула мені пальто. На ньому і сліду він плями не було", - пригадала вона.

Зараз ви читаєте новину «Доньці Кінаха попалася свекруха-диктатор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі