четвер, 20 квітня 2017 19:12

Дональда Трампа розкритикували за нелицарське поводження з дружиною
8

Меланія Тармп і Дональд Трамп
Фото: Reuters
Барак Обама з дружиною Мішель

На Дональда Трампа обрушилися з критикою інтернет-користувачі і журналісти, які засудили президента за нешанобливе ставлення до дружини Меланії, що виражається в мові жестів.

Користувачі звернули увагу на знімки, зроблені під час недавнього перельоту лідера держави. На фотографіях видно, що Дональд Трамп спустився з трапа літака швидше дружини і почав вітати зустрічаючих його людей, не чекаючи Меланії. Критики нинішнього президента США порівняли його ставлення до дружини з поведінкою попередників на президентській посаді і помітили, що Барак Обама і Рональд Рейган на публіці вели себе більш шанобливо до своїх других половинок.

"Коли чоловік і жінка йдуть вниз по сходах, він йде попереду. Логіка полягає в тому, що якщо супутниця впаде, то у джентльмена буде можливість підхопити її. На фотографіях видно, що Дональд Трамп йде не на одну сходинку вперед від Меланії і не на дві, а на кілька футів. Барак Обама і Рональд Рейган зазвичай спускалися трапом поруч з дружинами і виглядали з ними парою, діяли разом. Поведінку Дональда Трампа можна розглядати як ознаку неповаги до першої леді ", - проаналізувала мову жестів президентів фахівець з етикету Жаклін Уітмор. Її колега Елейн Свонн в своїй оцінці була не менше строга:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меланія Трамп здивувала стрункою фігурою в сукні Valentino

"Чоловік вітає зустрічаючих, коли дружина ще не спустилася з трапа - така поведінка нневірна. Він повинен був дочекатися її, взяти за руку і допомогти спуститися з останніх сходинок. В першу чергу він чоловік, а потім вже президент. У відносинах необхідні подібні нюанси і тонкощі з точки зору лицарства ", - додала Свонн.

Зараз ви читаєте новину «Дональда Трампа розкритикували за нелицарське поводження з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі