неділя, 31 березня 2013 20:30

Дольче і Габбана оштрафували на 343 млн євро за несплату податків

Дольче і Габбана оштрафували на 343 млн євро за несплату податків
Фото: peoples.ru

Апеляційний суд Мілана 30 березня 2013 року визнав двох відомих італійських дизайнерів Доменіко Дольче і Стефано Габбана винними в ухиленні від сплати податків на суму близько 1 млрд євро.

Про це передають "Ведомости" з посиланням на Corriere della Sera.

Суд зобов'язав дизайнерів виплатити штраф у розмірі 343 млн євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дольче і Габанна допомогли відреставрувати фільм Фелліні

Засновники знаменитої марки Dolce & Gabbana на протязі декількох років перебувають під пильною увагою податкових і судових органів Італії.

За версією слідства, починаючи з 2004 року, коли в Люксембурзі було створено дві компанії - Dolce & Gabbana Luxemburg sarl і Gado sarl, - керівництво відомого будинку моди займалося масштабним спотворенням фінансової звітності та фальсифікацією податкових документів, у результаті чого в італійську казну було недоплачено близько 1 млрд євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Адміністрації президента носять одяг від Вікторії Гресь

У квітні 2011 року міланський суддя Сімоне Луерті зняв звинувачення з відомих дизайнерів, оскільки визнав звинувачення на їхню адресу "необгрунтованими". Однак у листопаді цього ж року касаційний суд Італії скасував цю постанову і повернув справу на повторний розгляд.

Зараз ви читаєте новину «Дольче і Габбана оштрафували на 343 млн євро за несплату податків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі