вівторок, 18 січня 2011 11:08

Дочку Насті Приходько помістили на обкладинку журналу (ФОТО)

Анастасія Приходько, яка ретельно приховувала маленьку доньку Нану від цікавих очей папараці, погодилася на першу сімейну фотосесію з 8-місячною дитиною і своїм обранцем.

В інтерв'ю українському журналу Viva! співачка відкрила подробиці свого сімейного життя, розповіла про виховання доньки і поділилася планами на майбутнє весілля.

З появою дитини Настя сильно змінилася.

"Буває, на сцені здається, що мені нічого більше не потрібно, але приходжу додому і розумію: мій дім - ось сенс мого життя. Тому з гордістю можу оголосити, що сьогодні справжнє щастя я отримую від ролі домогосподарки - і цього не соромлюся!" , - зізналася співачка.

Обранець Насті, грузинський бізнесмен Нурік, у всьому їй допомагає. З дівчинкою з дитинства розмовляють двома мовами: грузинською і українською. Маля вже сказала свої перші слова.

Після пологів Настя дочекалася і пропозиції руки і серця. Весілля поки що постійно відкладається через роботу майбутнього подружжя, але Приходько вже поставила обранця перед фактом, що готова чекати тільки до літа.

"Я навіть підбиваю: "Може, ти не хочеш зі мною одружитися?" - сміється Настя.

Заради майбутнього чоловіка співачці довелося змінити і свою поведінку: відмовитися від відвертого вбрання, розкутих фотосесій, легкого флірту з чоловіками.

"Нурік постійно контролює, що я ношу. Якщо я з ним, то коротке не вдягаю - не можна! Якщо йому щось подобається, то я можу в цьому ходити тільки вдома. Колготки я не вдягаю ніколи. В основному штани. Якщо сукні, то тільки нижче коліна. Макіяж не яскравий. Ще я ніколи не роблю відвертих фотосесій. Інакше мені кінець, - ділиться Приходько. - Я знаю, що він може втекти від мене, якщо я зроблю щось не так ... Не любить, коли до мене хтось доторкається. Цілуватися з друзями мені можна тільки в щічку".

Настя намагається не засмучувати батька своєї дитини і не дозволяє собі багатьох речей, які раніше були для неї зовсім буденними. Незважаючи на те, що Приходько розповідає обранцеві про всі свої проблеми і справи, він контролює її.

"Грішить навіть тим, що може взяти мій телефон і почитати sms. Спочатку я болісно реагувала. А тепер він бере телефон зі столу, я не реагую, і тоді він кладе слухавку назад. Я теж взяла цей метод на озброєння: якщо бачу, що є якась проблема і він нічого не розповідає, досліджую його телефон ", - розповідає співачка.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Дочку Насті Приходько помістили на обкладинку журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі