вівторок, 10 лютого 2009 18:31

Дочка Червоненка носить улюблений бренд Тимошенко за $1690 (ФОТО)
8

В Лондоні Саша вдягалася недорого
21-річна Олександра Червоненко, не дивлячись на те, що дівчині подобаються щедрі чоловіки, на себе витрачає небагато. У сенсі, одяг Саша купує не дорогий, і то в основному не в Україні, де ціни зашкалюють. "Переважно, за кордоном", - якось в інтерв"ю сказала Червоненко. Дочка заступника голови КМДА Євгенія Червоненка не може похизуватися й дорогими аксесуарами, наприклад, сумкою Birkin за ціною близько $50 тисяч, які носять дочки Ківалова та Черновецького.

"Сумки Birkin у мене поки що нема. Я не купую одяг або аксесуари через бренд. Я купую те, що мені подобається і що мені підходить. Якщо людина має смак і відчуття стилю, то може мати чудовий вигляд і не бути одягненою від ніг до голови в одяг від всесвітньо відомих дизайнерів", - пояснює Саша.

Розглянувши фото Александри Червоненко на сайті "Одноклассники .ру", VIP дослідив, в яких магазинах одягається дочка екс-губернатора Запорізької області. Отже, хоча сумки Birkin у Саші немає, зате є LouisVuitton - улюблений бренд вже не тільки Юлії Тимошенко. Коштує цей аксесуар 1690 американських доларів. Щоправда, джинси, майки та просто повсякденний одяг Саші Червоненко дійсно недорогий. Коли вона ще вчилася в Лондоні, то одягалася, наприклад, в Abercombie. Джинси від цієї марки коштують близько 170 доларів США, а піджак - $80. Саша Червоненко може собі дозволити купити і дорогі брендові речі, і простий, зате якісний одяг. Врешті-решт, вона керує компанією Chervonenkoraicing і колись купить собі і сумку Birkin, і дорогий годинник, як у тата Євгенія Червоненка.
За матеріалами VIP
Зараз ви читаєте новину «Дочка Червоненка носить улюблений бренд Тимошенко за $1690 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі