вівторок, 15 квітня 2014 12:36

Дочка Арфуша подарувала Софії Тарасовій на день народження шкарпетки
28

Фото: надані продюсерським центром "Парадіз"

Минулого тижня співачка Софія Тарасова, яка торік представляла Україну на дитячому Євробаченні, святкувала свій 13 день народження. Для друзів влаштувала вечірку у столичному нічному клубі "Sky Bar".

Свято розпочали о 17.00. Привітати юну співачку з іменинами прийшов співак і композитор Влад Дарвін, діджей Павло Шилько, продюсер Юрій Фальоса, співачка Маша Гойя та переможниця шоу "Голос країни" Анна Ходорковська. Ведучим свята був Тимур Мірошніченко.

"Софія, для свого віку ти дуже талановита артистка. Бажаю тобі творчих успіхів та розвитку. Нехай кожне твоє "завтра" буде краще, ніж "вчора", - сказав Влада Дарвін і запропонував Тарасовій разом виконати пісню "Жизнь продолжается", яку він написав для Тіни Кароль. Після виконання всіх присутні аплодували Софії і Владу кілька хвилин.

Іменинниці подарували багато квітів і подарунків. Павло Шилько презентував картину у вигляді фотоколажу з премії "Юна", донька продюсера Валіда Арфуша Ліза - квіти і шкарпетки, учасники гурту EMOTION — великого білого ведмедя, а батьки подарували Софії сукню і сережки.

Під час свята Софія презентувала свою нову пісню "Верь мне".

"Цю пісню мені подарував один із авторів після моєї участі у "Дитячому Євробаченні". Пісня особлива, у ній кожен рядок — це це плач душі дітей, у яких немає батьків. Зараз ми готуємося до зйомок кліпу на цю пісню. Режисером стане Олег Борщевський", - сказала Софія Тарасова.

На завершення вечірки усіх пригощали святковим тортом у вигляді грамофону.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Арфуша подарувала Софії Тарасовій на день народження шкарпетки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі