субота, 07 червня 2008 11:32

До Москви прилетіла Дженніфер Лопес (ФОТО)
5

Вчора в столицю Росії спеціально для вручення премії телеканалу "Муз-ТВ" прилетіла Дженніфер Лопес. Відразу з аеропорту "Внуково-3" співачка з чоловіком відправилися в Онкологічний центр на Каширці з добродійним візитом, а звідти в готель RitzCarlton. Трохи перепочивши, Дженніфер поїхала в "Олімпійський" давати прес-конференцію. Як і належить на таких відповідальних заходах, спочатку був складений список питань, які у жодному випадку зірці задавати не можна.

Заборонені теми - особисте життя, діти і колишні коханці. Якщо хтось надумається порушити правила, питання Дженніфер просто не переведуть, а у порушника виникнуть непередбачені проблеми. Чекати ту, яка більше не Джей Ло, довелося півтори години. Фотографи вишикувалися багатоярусною купкою з фотоапаратами, націленими на двері, через які повинна була увійти хедлайнер премії.

Але, звісно, Дженніфер зайшла з іншого боку. Право першої ночі, тобто першого питання, дісталося віджею "Муз-ТВ" Андрію Разигриваєву. Його цікавило, чи відчуває Лопес себе секс-символом? Мабуть, це не відносилося до особистого життя співачки.

Дженніфер Лопес вже третій раз в Москві, до цього пару разів приїжджала, щоб виступити на приватних вечірках:

"Ми прилетіли рано вранці. І коли приземлялися, Марк сказав: "Подивися, яке чудове місто, багато зелені, прекрасна річка". А з ранку, коли ми їздили в онкологічний центр, я зрозуміла - Москва, що прокидається, - це дуже красиво".

Всього прес-конференція тривала 15 хвилин. Головне враження - сміх Дженніфер. Вона сміялася, сміялася, сміялася - над будь-яким питанням. Сподіватимемося, її настрій протягом всього візиту до Москви не зіпсується, повідомляє Папарацци.

Зараз ви читаєте новину «До Москви прилетіла Дженніфер Лопес (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі