Ексклюзиви
четвер, 15 вересня 2011 20:10

Дмитро Табачник захищав дисертацію 6,5 годин

Дмитро Табачник захищав дисертацію 6,5 годин

Міністр освіти Дмитро Табачник 6,5 годин захищав свою дисертаційну роботу на здобуття ступеня доктора історичних наук.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua 15 вересня біля клубу Кабінету міністрів, де прощалися з Петром Троньком, доктором історичних наук і колишнім заступником Голови ради міністрів УРСР.

"Моя дисертація була присвячена тоталітарно-репресивному суспільству. Захист тривав 6,5 годин", - сказав він.

"На захисті були присутні колишні депутати з правих фракцій. Вони почали влаштовувати видовище: задавали запитання, які були політичними і зовсім не стосувалися змісту моєї дисертації. Петро Тронько на захисті був членом ради і моїм опонентом. Через 6,5 годин він не витримав. Підвівся і сказав: "Всі наукові питання з'ясовані. Обговорення пішло вже по третьому колу. З'ясовують не наукову проблематику, а політичні погляди здобувача. Пропоную завершити обговорення і перейти до голосування". Він був найстаршим членом ради, мав авторитет, тому його послухали. Тільки перейшли до голосування, в залі знову почалися якісь пручання. Тоді Петро Тимофійович дуже голосно і рішуче сказав: "Як член ради, вимагаю поставити питання на голосування". Потім голосували. Голосування почалося лише після цього", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Табачник захищав дисертацію 6,5 годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути