середа, 05 вересня 2012 17:35

Дмитро Пєвцов зі сльозами на очах поховав свого сина

Дмитро Пєвцов зі сльозами на очах поховав свого сина
На похороні були помічені і молоді зірки Фото: ИТАР-ТАСС

Популярний актор Дмитро Пєвцов попрощався зі своїм старшим сином 22-річним Данилом. Похорон відбувся на Троєкуровському кладовищі і зібрав не тільки родичів, але і найближчих друзів хлопця серед знаменитостей.

На прощання з Данилом у храм на Кунцевському кладовищі прийшли найближчі родичі та друзі. Були помічені так само і молоді зірки. Наприклад, син популярних виконавців Володимира Преснякова і Крістіни Орбакайте Микита в супроводі своєї дівчини Аїди, актори та зірки серіалу "Кадетство" Аристарх Венес і Олександр Головін.

Однак похорон Данила відбувся на Троєкуровському кладовищі. Батько загиблого хлопця Дмитро Пєвцов не міг стримати сліз протягом всієї траурної церемонії. Нагадаємо, Данило його старший син від першого шлюбу з Ларисою Блажко. Примітно, що 22-річний молодий чоловік пішов стопами батька і теж став актором. Данило закінчив ВДІК. Його викладачі так само були присутні на похороні.

"Даня завжди відрізнявся своєю відповідальністю, був талановитим і перспективним артистом, а після закінчення університету планував їхати вчитися до Америки, щоб саме там стати успішним", - зазначив один із педагогів.

Нагадаємо, Данило помер в реанімації 3 вересня не приходячи до тями. У нього зупинилося серце. За неперевіреною інформацією, воно не витримало навантаження після двох складних операцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Дмитра Пєвцова помер у лікарні

Данило випав з балкона третього поверху. "Швидка допомога" доставила хлопця до Боткінської лікарні, де лікарі нейрохірургічного відділення боролися за його життя. Сина Пєвцова привезли в операційну, коли він вже перебував у стані клінічної смерті. Данило отримав серйозні травми черепа, хребта і кінцівок.

Падіння з висоти стало наслідком нещасного випадку. У ту ніч Данило з компанією друзів був в гостях у своєї подруги. Хлопці скористалися відсутністю дорослих і влаштували гучну вечірку. За словами випадкових очевидців, все сталося о п'ятій годині ранку, коли кілька хлопців, в числі яких був і Данило, вийшли на балкон покурити. Вони веселилися і жартували. Однак в наступну мить Данило підвівся, спираючись руками на поручні балкона, який, до слова, був не засклений, зробив незграбний рух і несподівано зірвався вниз.

/media/video/454292/1_454292.mp4

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Пєвцов зі сльозами на очах поховав свого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі