понеділок, 14 квітня 2014 11:20

Дмитро Ярош не приховує від чого його захищають два тілоохоронця

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош завітав на громадський захід з двома охоронцями, у інтерв'ю в передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 політик розповів, навіщо йому така посилена охорона.

"Зараз іде війна з Росією, я, відповідно, оголошений у розшук Російською Федерацією, проти мене порушена кримінальна справа, - сказав Дмитро Ярош і додав, що охорона його захищає і "від російських спецслужб в тому числі".

Політик не приховує, де взяв кошти, щоб внести реєстраційний збір у кандидати в президенти, суму 2,5 мільйони гривень.

"Ця позика взята у партії "Правий сектор". Декілька підприємців дали мені позику і заплатив за кандидатство", - сказав Ярош.

Лідер "Правого сектору" розповів, чому нічого не вніс до валсної декларації про доходи.

"У мене є друзі, які допомагали мені виживати. Було десь 5-6 тисяч гривень допомоги від друзів, для того, щоб я займався тим, чим займаюся. Але це нелегальний дохід, тому я його не декларував", - говорить політик.

Не дивлячись на рейтинг Дмитро Ярош вірить у своє майбутнє президентство.

"Ми всі знаємо, що таке сучасна соціологія. Я пам'ятаю цифри, які малювали "Свободі":  2%. Та вони взяли набагато більше, так само може статися і в цій ситуації, хоча ми чудово усвідомлюємо, що для нас кандидатська кампанія - це засіб боротьби. Продовження революції, бо, врешті, цілі, які ставив Майдан не досягнуті. Система влади не змінена,  перезавантаження влади не відбулося. Змінились тільки обличчя при владі і все",  - сказав Дмитро Ярош.

 Лідер "Правого сектору" не приховує, що його дружина, яка колись працювала оператором на пошті, тепер домогосподарка.

"Дружина - домогосподарка, живе в Дніпродзержинську з дітьми. Старшій доньці 20 років, вона заміжня, мешкає на Франківщині, середня закінчує 11 клас, сину 5 років", – розповів політик.

 

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Ярош не приховує від чого його захищають два тілоохоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі