неділя, 27 липня 2008 10:43

Для нової ролі Мег Раян "розжиріла" на 64 кілограми (ФОТО)

 

Для нової ролі струнка красуня Мег Раян, що прославилася після симуляції оргазму у фільмі "Коли Гарі зустрів Салі", "розжиріла" на 64 кілограми. У комедії "Новий хлопець моєї мами" голлівудська зірка з"явилася в образі типової 100-кілограмової американської товстухи бомжуватого вигляду, що уминає гамбургер, сидячи на вокзальній підлозі, пише TheSun.

Проте, на відміну від своєї колеги по цеху Рене Зельвеггер, яка потовстішала для ролі у фільмі "Щоденник Бриджіт Джонс", Мег відмовилася набирати вагу по-справжньому, а потім старанно худнути. За прикладом Гвінет Пелтроу в комедії "Любов зла", актриса всього лише надягла "товсті" накладки.

За словами Мег, на гримування і одягання у неї йшло по 3 години щодня: "Я не звертала увагу на тривалий мейк-ап. Мені просто дуже подобаються персонажі, які трансформуються цілком".

Нагадаємо, що у фільмі разом з Мег Раян знявся Антоніо Бандерас, чарівний бандит і, власне, нещасливий мамин хлопець, і Колін Хенкс - син актора Тома Хенкса по життю і син Мег по фільму.

Генрі Дюран (Колін Хенкс), новоспечений агент ФБР, отримує завдання шпіонити за рідною матір"ю (Мег Раян) і її новим хлопцем Томмі (Антоніо Бандерас). Бюро підозрює Томмі в крадіжці музейних цінностей і пособництві міжнародним злочинцям. Перед Генрі стоїть непростий вибір - або професійно виконувати обов"язки агента, або, будучи зразковим і дбайливим сином, розповісти все улюбленій матусі.

Зараз ви читаєте новину «Для нової ролі Мег Раян "розжиріла" на 64 кілограми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі