вівторок, 30 червня 2020 16:14

Дивний танець Брітні Спірс занепокоїв підписників

Дивний танець Брітні Спірс занепокоїв підписників
На кадрах невеликого ролика Спірс одягнена в крихітні шорти у клітинку і спортивний чорний топ Фото: instagram.com/britneyspears/

Американська співачка 38-річна Брітні Спріс станцювала перед прихильниками.

Ролик зірка опублікувала в Instagram.

Артистка відзначила, що просто використовує "мову тіла". Фоловери ж запідозрили щось недобре в поведінці зірки.

На кадрах невеликого ролика Спірс одягнена в крихітні шорти у клітинку і спортивний чорний топ. Вона танцює під пісні Неллі Фуртадо і Біллі Айліш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній чоловік Брітні Спірс танцював на весіллі з новою дружиною брудні танці

Співачка написала під відео, що використовує танець і тіло, щоб розповісти, як вона почувається. На це підписники відзначили, що із зіркою щось не так. Деякі припустили, що Брітні перебуває у стані наркотичного чи алкогольного сп'яніння, або просто написали, що вона "не в порядку".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

I like to freestyle !!!!! There's no routine here …. I'm just using my body to speak for me how it feels ..... 🌸🌹💋 !!!!!!! PS this was shot just last night 😜😜😜!!!!!!

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

Американську співачку 38-річну Брітні Спірс "підловили" журналісти. Зірка гуляла в парку, пише Daily Mail. Жінка бігала по траві, стрибала і каталася на велосипеді. Її знімки без фільтрів та фотошопу досить сильно відрізняються від тих, які співачка публікує в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Дивний танець Брітні Спірс занепокоїв підписників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі