середа, 09 жовтня 2013 10:00

"Діти Пугачової житимуть у страху" - психолог

Автор: фото:lenta-ua.net
 

Новина про те, що у Алли Пугачової та Максима Галкіна народилися близнюки привернула увагу багатьох. Вже стало відомо, що 11 років тому Примадонна заморозила свою яйцеклітину, ще, коли була заміжня за Філіпом Кіркоровим, але тепер психологи розповіли про те, як почуватимуть себе морально діти Примадонни, коли підростуть.

"Це засіб продовжити молодість, теж десь бояться смерті, тому присутність дитини відсуває їх від цього фінального, сумного фіналу. Але, тим, ні менше факт залишається фактом - дитині буде дискомфортно в цій сім'ї. Якщо мамі, як у випадку з Пугачовою 64 роки, ця дитина безсумнівно буде відчувати, і страх і сором", - розповіла у випуску передачі ТСН Особливе на каналі 1+1, психолог Юлія Поливода.

За своїх дітей Пугачова і Галкін заплатили 100 000 доларів, адже без сурогатного материнства у віці Примадонни не обійтися. Фахівці впевнені, що в жінки, якій за 60 яйцеклітини не можливо взяти. "Бажання мати дитину Алла Борисівна про те говорила десятки років. Наскільки має бути сильним почуття Алли Борисівни до свого партнера, щоб реалізувати своє батьківство", - говорить Наталя Данкович, яка очолює київську клінику тієї ж мережі, в якій народилися і діти Пугачової.

"Перед перенесенням ембріонів до порожнини матки ми проводимо предімплантаційну діагностику і знаємо чи здоровий цей ембріон, це основне, що ми робимо і ще дізнаємося чи хлопчик це, чи дівчинка", - каже лікар.

"Всі гени закладенні біологічними батьками, сурогатна мати вона лише біологічний об'єкт для замінної матки, для замінної матери", - розповіла Наталя Данкович.

Лікарі розповіли, що в України процедура коштувала б набагато дешевше, в цьому, за словами фахівців, ми наблизились до Індії.

За словами Галкіна, діти взяли його прізвище і хлопчик, Гаррі, схожий на нього а дівчинка Єлизавета, на Примадонну. Сурогатна мати відмовилась від дітей ще 18 вересня. Тепер малюки знаходяться з Пугачовою, яка змінює їм пелюшки разом з двома нянями, поки Галкін на зйомках.

Зараз ви читаєте новину «"Діти Пугачової житимуть у страху" - психолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі