середа, 28 листопада 2012 17:38

"Діти ніяк не повинні дивитися цей фільм" - Наталія Водянова про свою кінороботу
5

Фото: Фото: kinopoisk.ru

Наталія Водянова після зйомок у фільмі "Закохані", прем'єра якого відбудеться 29 листопада, хоче зараз зніматися у фільмах, які так чи інакше будуть пов'язані з дітьми. Про це модель розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я знімалася в цьому фільмі два роки тому. Найголовніше, що я зрозуміла, що я зараз на іншому етапі свого життя. Коли я робила цей фільм, для мене були саме такі емоції дуже важливі, виплеснути дуже багато. Надалі я буду вибирати проекти, які я можу розділити зі своїми та іншими дітьми, з цією важливою частиною аудиторії, яка в цьому фільмі виключена, вони ніяк не повинні дивитися цей фільм", - підкреслила Водянова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Водянова ночує з волонтерами в наметі

За словами моделі, вона ніяк не могла закохатися в свого партнера по фільму Джонатана Різа Майерса.

"У мене така історія, я ніколи не зустрічалася ані з фотографами, ані з партнерами, ані з моделями. У нас з Джонатаном було таке правило - ми бачилися лише на знімальному майданчику. Було важливо зберігати цю хімію, цю іскру, яка у нас була на знімальному майданчику. У нас не було можливості по-іншому один на одного подивитися. Хоча я була вже вільною дівчиною", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «"Діти ніяк не повинні дивитися цей фільм" - Наталія Водянова про свою кінороботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі