неділя, 29 серпня 2010 14:17

Діти Майкла Джексона вперше пішли до школи

Діти Майкла Джексона вперше пішли до школи

Двоє старших дітей поп-співака Майкла Джексона - 12-річна Періс та 13-річний Майкл Прінс - вперше в своєму житті відвідали шкільні заняття, повідомляє TMZ.com. Син і дочка "короля поп-музики" провели день в закритій приватній школі в долині Сан-Фернандо в Каліфорнії.

Як зазначає ContactMusic, відправити Періс і Прінса Майкла до школи вирішила їхня бабуся Кетрін Джексон, яка займається вихованням дітей поп-співака. Молодший син Джексона, 8-річний Майкл Прінс II, більш відомий як Бланкет, на заняття поки не ходить і навчається вдома.

За життя Майкла Джексона троє його дітей ніколи не відвідували школу і не спілкувалися з однолітками, оскільки їхній батько прагнув захистити синів і дочку від надмірної уваги. Раніше Періс, Прінс Майкл і Бланкет займалися вдома під наглядом свого батька.

Після смерті артиста влітку 2009 року право опіки над дітьми перейшло його матері. Кетрін Джексон зайнялася вихованням дітей в сімейному маєтку в Каліфорнії. Тепер їм належить здобувати освіту в школі Buckley School, випускниками якої є Періс та Нікі Хілтон, Ніколь Річі, Алісса Мілано та інші знаменитості.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Діти Майкла Джексона вперше пішли до школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі