середа, 10 листопада 2010 10:14

Діти Джексона мріють працювати в кіноіндустрії (ФОТО)
7

Нащадки відомого поп-співака Майкла Джексона дали своє перше інтерв'ю Опрі Уінфрі після смерті свого батька. Інтерв'ю відбувалося в будинку родини Джексонів у Енкіно, штат Каліфорнія.

"Я мрію стати акторкою, коли виросту. Іноді я граю якісь сценки, а раніше ми так робили з татом", - зізналася 12-річна Періс.

13-річний Принц Майкл в актори не хоче: у його планах - режисерувати і продюсувати фільми. А поки старші діти Майкла Джексона ходять в кіно як глядачі: днями вони зі своїм дядьком Жерменом і кузенами подивилися комедію Due Date (у нашому прокаті - "Впритул") з Робертом Дауні-молодшим у головній ролі. А нещодавно Періс і Прінс Майкл ходили на картину своєї тітки Джанет For Colored Girls ("Для кольорових дівчаток").

"Нас примушували надягати маски, щоб нас неможливо було дізнатися, з'явися ми де-небудь без батька", - пояснила Періс Джексон, коли Опра Уїнфрі запитала, яке їм було постійно ходити з закритими обличчями.

За її словами, Джексон намагався виховувати дітей так, щоб вони не знали хто він і про його славу.

"У будь-якому разі, він був кращим батьком у світі. І прекрасним кухарем! Ніхто краще за нього не вмів робити французькі тости.", - розповіла Періс.

Нагадаємо, брат співака і дядько хлопців Ренді Джексон був незадоволений тим, що діти давали інтерв'ю Опрі Уінфрі.

Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Діти Джексона мріють працювати в кіноіндустрії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі