вівторок, 19 жовтня 2010 18:22

Діти Джексона хочуть викупити ранчо Neverland

Діти Джексона хочуть викупити ранчо Neverland

Поп-король Майкл Джексон через борги був вимушений розлучитися зі своїм ранчо Neverland. Принц Майкл старший, якому 13 років, і 12-річна Періс заявили, що бажають повернути його в пам'ять про батька.

Як повідомляє джерело, хлопці пам'ятають свої дитячі кімнати. Семирічний Принц Майкл молодший теж закохався в Neverland, коли побував там минулого літа.

Коли хлопці стануть повнолітніми, вони зможуть собі дозволити викупити маєток. Судячи з усього, вони не будуть там жити - це буде щось на зразок благодійного центру, де, зокрема, будуть допомагати тваринам.

Нещодавно троє дітей Джексона дали перше у своєму житті інтерв'ю Опрі Уінфрі. Воно повинне з'явитися в ефірі через кілька тижнів, але брат Майкла і дядько хлопців Ренді Джексон вже розпалив небувалий інтерес до епізоду шоу.

"Коли я дізнався, що Опра була в будинку нашої сім'ї, у мене заболів живіт. І все ще не пройшов. Це свідомо приховали від мене, тому що було зрозуміло, що я постараюся цього не допустити", - сказав Ренді Джексон.

За його словами, Майкл Джексон не хотів би цього інтерв'ю.

Нагадаємо, що старший син Майкла Джексона Принц Майкл Джозеф Джексон-молодший, схоже, успадкував від батька рідкісне захворювання вітиліго, або порушення пігментації шкіри, що виражається в зникненні меланіну.

"Обозреватель"

Зараз ви читаєте новину «Діти Джексона хочуть викупити ранчо Neverland». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі