четвер, 01 жовтня 2020 14:02

Детектив Зі: Павло Зібров з'явився у коміксі

Детектив Зі: Павло Зібров з'явився у коміксі
Саундтреками до коміксу стали ремікси легендарних пісень Павла Зіброва. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Артист Павло Зібров тепер не тільки в реальному світі, а й в анімованому. Знаменитий вусань України подарував зовнішність і голос Детективу Зі в комікс-блокбастері "КіберКрай".

"Я активно підтримую молодь та цікаві проекти. Тому коли побачив книжки-комікси, які хлопці принесли, зацікавився та погодився на їхню пропозицію", - сказав Зібров.

Сюжет коміксу: Україна переживає пік технологічної революції. Роботи проникають в усі сфери суспільства і навіть у музику, але українці не готові до такого виклику. Їм на допомогу приходить детектив Зі (Павло Зібров).

Саундтреками до коміксу стали ремікси легендарних пісень Павла Зіброва - "Хрещатик" та "Мертві бджоли не гудуть" в аранжуванні композитора Микити Будаш, одного з учасників гурту Kazka.

Разом з компанією Good Morning Films і продюсером Андрієм Корнієнко проєкт бере участь у пітчингу, як перший український кіберпанк анімаційний фільм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ой у вишневому саду" під супровід фортепіано: як пройшла презентація проєкту "Україна в піснях"

Презентація коміксу за участі Павла Зіброва планується наступного року.

12 лютого у столичному палаці "Україна" відбулося нагородження премії "Українська пісня-2019". Співак і шоумен JULIK отримав нагороду, завдяки хіту "Вуса-бренд", який був створений для Павла Зіброва,

Зараз ви читаєте новину «Детектив Зі: Павло Зібров з'явився у коміксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі