вівторок, 23 жовтня 2012 12:39

Деніел Редкліфф розійшовся зі своєю дівчиною

Деніел Редкліфф розійшовся зі своєю дівчиною
Інформацію про розставання пари підтвердив батько Роузі Кокер Фото: like.lb.ua

Один з найбагатших парубків Британії актор Деніел Редкліфф тепер вільний. Як повідомляється, зірка "Поттеріани" розійшовся зі своєю давньою коханою. Однак молоді люди поки не хочуть обговорювати цей момент з пресою.

Деніел зазвичай не дуже охоче говорить про своє особисте життя. Однак у грудні минулого року актор нарешті повідомив, що зустрічається з Роузі Кокер, яка працює асистенткою режисера. Зокрема, дівчина працювала з Рупертом Сандерсом над картиною "Білосніжка і Єгер".

За даними преси, молоді люди зустрічалися близько п'яти років. Але про свій роман актор зважився повідомити відносно недавно. За словами зірки, Роузі дала йому два роки на те, щоб він поступово став "нормальною людиною, придатною для сімейного життя". "Знаєте, коли у вашому житті з'являється настільки ж спокійна і терпляча людина, як моя подруга, то в кінці кінців Ви розумієте, що слід чіплятися за неї щосили", - розповів Деніел в інтерв'ю Daily Mail.

Що послужило причиною розриву - поки невідомо. Зараз 23-річний Редкліфф зайнятий на зйомках картини "Убий своїх коханих". І, подейкують, у хлопця зав'язується роман з партнеркою по знімальному майданчику, 28-річною актрисою Ерін Дарк.

На початку цього року Кокер переїхала до коханого в його розкішні апартаменти на Манхеттені. У травні пара з'явилася на зоряному заході MET Gala. І ось з'явилися повідомлення про розрив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гарі Поттер" знайшов наречену на знімальному майданчику

"Роузі зараз виїхала з країни. Вона намагається йти своїм шляхом. І вона не збирається обговорювати подію з пресою", - заявив журналістам батько дівчини. Інформацію про розставання пари він підтвердив.

Зараз ви читаєте новину «Деніел Редкліфф розійшовся зі своєю дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі