вівторок, 17 січня 2017 13:18

Делегат шоу ООН спробує підкорити Тіну Кароль
3

Фото: Прес-служба

22 січня о 21:00 на каналі 1+1 відбудеться прем'єра сьомого сезону вокального проекту "Голос країни". На перший етап сліпих прослуховувань прийде учасник шоу ООН на каналі ТЕТ – гарячий кубинець Рігоберт Мустеліер. Хлопець прийшов на "Голос країни", аби своїм співом завоювати жіночі серця. Найбільше Ріго хвилюється, як відреагує на його виступ співачка Тіна Кароль, яка є для нього взірцем українського шоу-бізнесу.

Ріго народився в багатодітній сім'ї та переїхав в Україну в пошуках кращого життя. З дитинства хлопець захоплювався музикою і закінчив музичну школу, грає на барабанах та гітарі. Рігоберт працює музикантом та співаком в клубах. Не забуває про свою кубинську сім'ю – допомагає батькам, трьом братам і двом сестрам матеріально.

"Я завжди мріяв виступати на великій сцені. Куба – дуже бідна країна і шоу-бізнесу як такого там немає. Квиток в Україну – мій щасливий квиток. Я вірив і вірю, що мені вдасться побудувати тут музичну кар'єру", - розповів Ріго.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Стала відома дата прем'єри "Голосу країни-7"

Крім Тіни Кароль, тренерами "Голосу країни-7" стали Потап, Джамала та Сергій Бабкін. Незмінні ведучі шоу - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Зараз ви читаєте новину «Делегат шоу ООН спробує підкорити Тіну Кароль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі