четвер, 23 травня 2019 12:19

Де і коли відбудеться весілля Насті Каменських і Потапа

Де і коли відбудеться весілля Насті Каменських і Потапа
Сьогодні відбудеться весілля Насті Каменських та Потапа. Фото: MOZGI Ent.

Сьогодні відбудеться весілля 32-річної Насті Каменських і 38-річного Потапа в одному з найкращих ресторанів під Києвом.

За день до весілля продюсер випустив кліп "Константа", в якому відверто розповів про їхні стосунки. На відео Настя позує в еротичній білизні, каже rbc.ua.

"Дуже багато запитують, чому ми так довго все приховували, і тут є відповіді на всі запитання. Це особливий витвір, найчесніша річ, яку я коли-небудь писав. Я не назвав би це піснею, треком, синглом, хоч це і стане частиною нового альбому ПТП. Це мої почуття, частина моєї душі, мого серця. "Константа" - це чесне зізнання чоловіка в коханні до своєї жінки. Зізнання моїй дівчинці Насті Каменських, яку я кохаю та на якій сьогодні одружуся. Це лірика про найголовніше - про союз наших галактик, про наше кохання", - прокоментував Потап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весілля Насті Каменських і Потапа. Що відомо на даний момент

Весілля будуть святкувати у ресторані, де пара викупила всю територію, говорить один із офіціантів закладу. Вартість одного місця коштує 1,5 тис. грн.

На весілля запросили декілька сотень гостей, серед яких зірки шоу-бізнесу. ЗМІ не запрошували.

Розписуватись пара буде під аркою, до якої веде дерев'яна стежка. Після одруження молодята планують поїхати у весільну подорож.

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під ніком NK, показала сміливий образ із вечірки на честь дня народження свого колеги, учасника гуртів "Время и Стекло" і Mozgi Позитива. На нових кадрах співачка оголила стрункі ніжки й підкреслила соковиту фігуру.

Зараз ви читаєте новину «Де і коли відбудеться весілля Насті Каменських і Потапа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі