неділя, 08 вересня 2019 10:27

Даша Астаф'єва приголомшила мережу новою сексуальною фотосесією

 

Співачка Даша Астаф'єва поділилась у мережі результатами чергової еротичної зйомки, в якій засвітила оголені груди.

Сексуальні фото з'явились на сторінці співачки в Інстаграм. Даша приміряла штанний костюм без спідньої білизни. Ще більшої пікантності знімкам додавали чорно-білі тони та еротичні пози.

Автором зйомки була фотограф Анна Фатеєва, з якою артистка неодноразово співпрацювала. В одному з дописів Даша Астаф'єва подякувала їй за те, що фотограф щоразу представляє її по-іншому.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

@anka_fateeva - тот случай, когда от судьбы не убежишь...) Одна из самых удивительных и поразительных людей в моей жизни. Девочка любимая, спасибо за твоё видение меня такой разной, но, всегда настоящей... Только любя человека, можно оставить в памяти такое состояние героя. Я отказываю тысяче фотографов) ради одной такой съемки как ты делаешь. Целую тебя) и каждую птичку, которая вылетела, увидев меня 🖤 #muahair @mogila_tatiana #suit @pakostudio

Публикация от Даша Астафьева (@da_astafieva)

Даша Астаф'єва розповідала раніше, що пікантні зйомки для неї – це спосіб показати якусь історію. Артистка, яка неодноразово приміряла епатажні образи та з легкістю оголювалась перед камерою, відмовляється від фотосесій, якщо автори не анонсують їй концепцію.

Свою еротичну зйомку артистка порівняла з кіно. Сексапільна Астаф'єва не приховувала, що переживає перед такими фотопроєктами.

"Мені складно сказати, що такий образ для мене новий тому, що моя кар'єра фотомоделі почалася саме з таких, характерних зйомок. Мені було приємно і трохи навіть тривожно повертатися до витоків, адже характерна зйомка – це завжди кіно. Вважаю, що такі проекти нагадують нам про дуже важливе в сьогоднішньому світі – про почерк творця і цінності унікальності", – каже вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія з "НеАнгелів" приголомшила мережу ідеальною фігурою у тісному бікіні

Модель Даша Астаф'єва знялась у новій романтичній фотосесії. Автором чорно-білої зйомки стала Маріана Шафро.

На фото знаменитість позує у білій сорочці без бюстгальтера. На деяких кадрах до Астаф'євої приєднались її собаки - пес на прізвисько Чічіко японської породи шіба-іну та цуценя, яке нещодавно з'явилось у співачки.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва приголомшила мережу новою сексуальною фотосесією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі