вівторок, 02 березня 2021 13:37

"Дарує натхнення". Українська артистка показала яскраві весняні образи
5

Співачка поділилася весняними образами
Фото: надане піар-агентом артиста
Співачка поділилася весняними образами
Співачка поділилася весняними образами
Співачка поділилася весняними образами
Співачка поділилася весняними образами

Артистка Navka поділилася весняними образами. Вона розповіла про натхнення та вбрання для цієї пори роки.

Співачка зазначила, що її сценічний псевдонім і весна пов'язані між собою.

"В українській культурі ще здавна вважалося, що Навки (мавки) приходять з весною, коли життя лише зароджується. Співи птахів, теплий вітерець, промені сонця, що потрапляють на твоє обличчя – все це надихає тебе на нові звершення, емоції та відчуття. Коли я не в Києві, я обожнюю рано вранці прокидатися під спів птахів, які повідомляють про прихід весни. Мені здається, що моя енергія навесні ніколи не закінчується, бо мені завжди є чим зарядитися та насолодитися", - сказала вона.

Також назвала свою асоціацію з весною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поплавський в рокерському стилі презентував кліп на пісню "Далі буде"

"Це яскраві та легкі сукні, які є символом для мене. Моя колекція автентичних суконь поповнюється новими фасонами майже щомісяця. Коли я бачу бренди етноодягу, мене не зупинити. Сьогодні можна вишукано поєднувати вишиванку з сучасними casual речами", - додала виконавиця.

Авторка проєкту "Україна в піснях" та співачка Navka випустила трек "Стати Святим Миколаєм". Приємні спогади та милозвучні співи дітей надихнули Navka на написання треку, який буде нести у собі атмосферу свята.

Зараз ви читаєте новину «"Дарує натхнення". Українська артистка показала яскраві весняні образи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі