середа, 14 грудня 2022 22:23

Дантес розповів про гумор українських військових на передовій

Дантес розповів про гумор українських військових на передовій
Шоумен Володимир Дантес допомагає військовим на фронті. Фото: ТСН

Ведучий та шоумен Володимир Дантес розповів, як передає автівки та іншу допомогу для військових на фронт.

Він "довозить тачку" до визначеного місця і там передає її військовим чи волонтерам. У більшості випадків це відбувається на відносно безпечних територіях. Проте є історії з "прильотами". Про це Дантес розповів у програмі "Тихий вечір з Оленою Кравець.

"Інколи ми довозимо (тачки – прим. ред.) до військових, але не завжди просто до них. Ми ніколи не були на якихось дуже небезпечних територіях, окрім Ківшарівки, це Харківська область. А до цього ми були в Куп'янську, в який до нашого приїзду прилетіло три рази за годину. І ось, ми доїхали вже до Ківшарівки, а там нічого нема — ані світла, нічого. Але є люди. Ми стоїмо, і я запитую: "А де тут можна сходити в туалет?" Він (військовий – прим. ред.) каже: "Ну ось у ліс, тільки недалеко заходь". Я: "А недалеко — це яка відстань?" Каже: "Ну недалеко". І ти йдеш і розумієш, що там все заміновано. Паралельно з цим починається (обстріл – прим. ред)... Повертаюся, всі просто стоять, курять. Кажу: "А що це?" Вони: "Не турбуйся, це відльоти, це виходи". Я: "А що робити, коли будуть прильоти?" — "Ну відійди від будинку, не знаю". — "Ну, ок. Супер", - розповів історію артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дантес розповів про спілкування з дітьми від першого шлюбу дружини

Також він поділився декількома історіями і про жарти волонтерів, які рятують людей буквально з-під обстрілів, і підкреслив, що гумор для них – часто єдиний спосіб трішки переключитися. Ведучий зауважив, що хлопці навіть пробували звертатися до психологів, але оскільки вони не військові, то їм дають не військових, а цивільних психологів, і ті не витримують.

"Я не знаю, як це розповідати. Ми стоїмо в Харкові, щоб їхати до Куп'янська. І під'їжджають чоловіки, які всі мають вигляд військових, заряджені такі. Якісь жарти постійно. Ось один із них із позивним "Тунець" дуже серйозно так каже: "У мене є мрія. Хочу полоненого собі на Новий рік". Кажу: "Що?" — "Ну полоненого. Це ж так цікаво: поговорити. Бо я бачив їх лише мертвими, а я хочу живого". А ми стоїмо з Дурнєвим, і нам нібито смішно… А вони всі, їх там двадцять один: "Га-га-га". А він продовжує: "Ось ми йдемо, у мене в руках енергетик. Я бачу, орк лежить, я його так поливаю, кажу: ну що, бадьорись, вставай!" І вони всі: "Га-га-га", - розповів Дантес.

Виконавець Володимир Дантес розмовляв до 24 лютого російською мовою. Він виріс у російськомовній родині, його оточувала саме ця мова.

"Я думав, що я буду смішним українською, не зможу висловлювати свої думки. Усі наративи, які тільки були, я їх минув", – поділився музикант.

Зараз артист спілкується лише українською – як на сцені, так і в побуті.

Зараз ви читаєте новину «Дантес розповів про гумор українських військових на передовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі