середа, 24 травня 2017 14:09

Данилко розповів про свої виступи на корпоративах у Росії

Данилко розповів про свої виступи на корпоративах у Росії
Андрій Данилко розповів про корпоротиви у РФ Фото: Ivona - bigmir)net

Андрій Данилко прокоментував чутки про те, що проводить концерти в Росії.

Він підтвердив ці чутки. Данилко проводить в РФ корпоративи. Андрій також розповів про аудиторію, для якої влаштовує свої шоу, повідомляє ru.tsn.ua.

"Так, ми працюємо на цих корпоративах, яких стало менше, але хто там гуляє? Гуляють наші ж, які там живуть і працюють. Ми весь час там виступаємо в національних костюмах і співаємо Червону руту", - зазначив Данилко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мені хотілося, що б Україну на Євробаченні представляла "ДахаБраха" - Джамала

Артист розповів про цікавий випадок на корпоративі, який справив на нього враження.

"А була історія, коли події тільки починалися і на вечірці гуляли російські політики - напруга таке було, що повітря розжарілося. Ми виходимо в українських національних костюмах - і тут заграв гімн України. І вони всі встали. І потім побігли до нас і почали розповідати : а я з Тернополя та інше ... я був під сильним враженням ", - поділився Андрій.

Андрій розповів, що збирається в останній концертний тур в 2018 році. Він планує охопити Німеччину і Ізраїль, а закінчити в Україні і дати десять концертів в Києві, щоб всі бажаючі могли потрапити на шоу.

Зараз ви читаєте новину «Данилко розповів про свої виступи на корпоративах у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі