середа, 26 лютого 2020 22:46

Данилко про життя: зависаю в інтернеті, випиваю, але до літа буду Бібером
3

Данилко зізнався, що мав роман із колегою Інною Білоконь. Вона грає маму Сердючки
Фото: KP.UA
Шоу-мен 46-річний Андрій Данилко, незважаючи на сумний вигляд називає себе щасливим
Данилко зізнався, що мав роман із колегою Інною Білоконь. Вона грає маму Сердючки

Шоу-мен 46-річний Андрій Данилко, незважаючи на сумний вигляд називає себе щасливим. "Напевно" закоханий, хоч не уявляє себе батьком великої родини.

Про своє життя розповів ведучому Славі Дьоміну у випуску "Слава +".

Данилко зізнався, що постійно висить у інтернеті. Про себе нічого там не читає.

"Я можу подивитися деякі речі через кілька років, коли трішки "накочу", - сказав артист.

Гонорар Данилка становить 50 тис. євро. Однак актор стверджує, що він залежить від обставин. Буваєі більше.

"Найбільший гонорар отримав десь у 2003 році, у Москві, Новий рік. 180 тисяч. Але за однієї умови – що ми тієї ночі мали виступати лише у них", - розповів Андрій.

Також Данилко розповів, чому погладшав в останній час.

"Я зараз зайнятий своїм лікуванням, і вже відбуваються якісь зміни, тому почав їсти дуже мало. Я ж погладшав не від їжі і не тому, що, як багато хто думає, я випиваю часто. Я випиваю, так, але це зовсім інша проблема, яку зараз намагаються вирішити лікарі. Сподіваюся, до літа буду Джастіном Бібером", - сказав Андрій Михайлович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Яку посаду запропонують Сердючці?" – мережі вибухнули іронією щодо призначення Сівохо

Данилко зізнався, що мав роман із колегою Інною Білоконь. Вона грає маму Сердючки.

"Наша зустріч - це була повна антипатія. Я думав: "Боже, шо це?", і так само думала вона. Вона була красунею, а я був красень, як Селена Гомес і Джастін Бібер. У неї була спідниця-Тетянка, турецький светр, мілірування... І я був теж красень, спеціально одягав більшу куртку, щоб більшим здаватися. Тому що без неї я худий був, реально швабра", - сказав співак

"У мене не було прикладу сім'ї: тато, мама, день народження. Я завжди належав собі, тому я і шукаю собі якусь форму існування. От зараз мені комфортно одному. У мене був період, десь у 90-х, спільного якогось проживання, але зараз я навіть не можу собі це уявити", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Проблема в мені": Данилко зі сльозами покинув Х-Фактор

При цьому на запитання, чи він зараз кохає, Данилко сказав:

"Напевно, так. Якісь є речі... От хотілося, щоб було так, але так не виходить. Я не хочу страждати, мені так набридло страждати. У мене була депресія цілий рік, і я дуже важко це переніс. Це було пов'язно зі стосунками, і я навіть не міг подумати, що зі мною може таке статися. Я якось із цим упорався. Допомагає лише іронія. Я щаслива людина, але мені треба бути самому", - сказав Данилко.

Під час зйомок новорічного концерту ледве не помер артист Андрій Данилко - схопило серце. Йому стало погано за годину до виступу.

Зараз ви читаєте новину «Данилко про життя: зависаю в інтернеті, випиваю, але до літа буду Бібером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі