вівторок, 17 квітня 2018 15:28

Дакота Джонсон показала струнке тіло у ретро-фотосесії
9

Голлівудська актриса 28-річна Дакота Джонсон прикрасила обкладинку нового номера італійського глянцю Grazia.

Актриса з'явилася на сторінках видання у вбранні із весняно-літніх колекцій брендів Gucci, Versace, Rodarte і Juan Carlos Obando.

Автором зйомки в ретро-стилі виступила популярний кінорежисер і фотограф Джіа Коппола, повідомляє 24tv.ua.

"Ми дружили, коли були зовсім молоденькими дівчатами. Ми росли в Лос-Анджелесі, відвідували одні й ті ж місця і обидві дихали атмосферою кіно завдяки нашим батькам. Як не дивно, ця фотосесія - наш дебют як команди, адже раніше ми жодного разу не працювали разом. І мушу визнати, що для мене ця робота стала справжнім відкриттям", – каже Дакота.

Актриса також розповіла, що отримала від італійського режисера Луки Гуадьяніно пропозицію знятися в римейку класичного хорора Даріо Ардженто під назвою "Суспірія".

"Зйомки у фільмі "Суспірія" стали для мене справжнім випробуванням. Під час зйомок щодня мене переповнювали сильні емоції. Для мене це був стресовий досвід і водночас, як актриса, я відчула неймовірне задоволення. Я вдячна Луці Гуадьяніно за можливість працювати з ним. Я відчуваю, що ця співпраця зробила мене дорослішою не тільки як актрису, але і як людину".

Дакота Джонсон  знялася у нетиповій фотосесії
Фото: Grazia
Дакота Джонсон  знялася у нетиповій фотосесії
Дакота Джонсон  знялася у нетиповій фотосесії
Дакота Джонсон  знялася у нетиповій фотосесії
Дакота Джонсон  знялася у нетиповій фотосесії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова подруга Бреда Пітта одягається, як Анджеліна Джолі

60-річна акторка Шерон Стоун завітала на телевізійну премію Deadline's Contenders Emmys, де продемонструвала розкішну фігуру у комбінезоні.

Зараз ви читаєте новину «Дакота Джонсон показала струнке тіло у ретро-фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі