середа, 16 жовтня 2019 14:48

Чудо-ліки від раку та початок реабілітації: близькі Заворотнюк розповіли про стан здоров'я зірки

Чудо-ліки від раку та початок реабілітації: близькі Заворотнюк розповіли про стан здоров'я зірки
Заворотнюк проходить курс реабілітації. Фото: @a_zavorotnyuk

Близькі російської актриси Анастасії Заворотнюк розповіли про стан її здоров'я.

Самопочуття зірки покращилось, повідомило видання "Комсомольська правда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зараз проходить курс лікування" - сім'я вперше підтвердила хворобу Заворотнюк

За словами анонімних джерел, Заворотнюк почувається краще та проходить реабілітацію.

"Родичі переживають, що у ЗМІ багато недостовірної інформації. Настю вже двічі "поховали". Насправді вона відновлюється, проходить реабілітацію у басейні", - розповіли співрозмовники видання.

За словами людей із близького кола актриси, медики пропонували робити Заворотнюк ін'єкції американської вакцини. Але в Росії цих ліків поки немає, і Анастасії довелося б летіти на лікування до американської клініки. Настя та її близькі відмовилися від пропозиції. Заворотнюк обстежили німецькі та польські лікарі, але вона вважала за краще лікування в Росії, у лікарів, яких їй порекомендували друзі чоловіка Петра Чернишова.

Близькі російської актриси Анастасії Заворотнюк, у якої начебто остання стадія раку мозку, почали боротьбу з фейковими новинами. Про стан "прекрасної няні" і відверто неправдиві заяви преси вони почали писати на її особистій сторінці в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Чудо-ліки від раку та початок реабілітації: близькі Заворотнюк розповіли про стан здоров'я зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі