четвер, 31 липня 2008 08:50

Чому Микола Басков ударив Валерія Меладзе

Чому Микола Басков ударив Валерія Меладзе
На музичному конкурсі "Нова хвиля" немало зірок потішили публіку. Але Микола Басков перевершив всіх. Цього разу замість того, щоб збирати гроші або зізнаватися в коханні жінкам, Басков ударив Валерія Меладзе.

Під час концерту, який вели Тіматі та оперна співачка Олена Образцова, Баскова та Меладзе охопило одне бажання - подарувати діві квіти. І коли вони удвох кинулися до Олени Образцової, яка перетворилася на репера, Микола прикрив одне око Валерію своїм ліктем. Улюбленчик Монтсеррат Кабальє так поспішав до Образцової, що ударив Меладзе ще і букетом по обличчю.

Проте у всій красі Басков показав себе трохи раніше, коли ненавмисно зачепив каблучкою штанину і шикарні бордові брюки... розійшлися по швах. Знаменитий тенор втік зі сцени, пише "Комсомольська правда". Напевно, саме тому на дистанції, фінішем якої була Олена Образцова, Басков був такий швидкий і неуважний.

Басков, піднісши немало нових сюрпризів, не забув пройтися в Юрмалі і за своєю старою програмою дивацтв. Його традиційним закінченням виступу став обхід з капелюхом. Микола вважає, що грошові пожертвування - кращий прояв глядацької любові, тому не соромлячись просить надати йому фінансову допомогу, коли всі квіти в залі опинилися вже в його руках.

Співак, який після розлучення з дружиною будь-якими способами демонстрував свою гарячу любов до жінок з пишними формами, в Юрмалі не зміг знайти собі пару. Нагадаємо, що на останньому музичному фестивалі легковажний тенор зробив пропозицію Надії Бабкіній, а на одному з конкурсів краси не церемонячись упадав відразу за декількома дівчатами, повідомляє DailyUA.

Зараз ви читаєте новину «Чому Микола Басков ударив Валерія Меладзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі