субота, 23 жовтня 2021 20:27

Чоловік застреленої Болдвіном операторки вперше прокоментував ситуацію

Чоловік операторки-українки 42-річної Галини Гатчинс, яку під час знімання фільму "Іржа" в американському штаті Нью-Мексико випадково застрелив голівудський актор Алек Болдвін, уперше прокоментував ситуацію.

Метью Гатчинс опублікував у Twitter допис, де звернувся до представників ЗМІ та прихильників. Вдівець попросив поважати приватне життя його родини та подякував за добрі слова про покійну дружину.

"Галина надихала всіх нас своєю пристрастю та баченням. Її спадщина занадто значима, щоб висловити словами. Ця втрата величезна, і ми просимо ЗМІ поважати приватне життя моєї сім'ї, поки ми намагаємося впоратися з нашим горем. Ми дякуємо всім за те, що поділилися зображеннями та історіями з життя Галини", – написав він.

Автор: twitter.com/mhutchins
  Гатчинс звернувся до представників ЗМІ та прихильників
Гатчинс звернувся до представників ЗМІ та прихильників

Гатчинс також опублікував фото Галини з їхнім 9-річним сином Андросом.

Автор: twitter.com/mhutchins
  Гатчинс опублікував фото дружини з сином
Гатчинс опублікував фото дружини з сином

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Болдвін вперше прокоментував трагедію на зйомках фільму

Американський кіноактор 63-річний Алек Болдвін випадково застрелив із гвинтівки операторку й поранив режисера на знімальному майданчику вестерна "Іржа" в Нью-Мехіко. Загибла Гатчинс народилася в Україні й виросла на радянській військовій базі за Полярним колом. Вивчала журналістику в Києві й кінематограф у Лос-Анджелесі. 2019 року журнал American Cinematographer назвав її "новою зіркою".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік застреленої Болдвіном операторки вперше прокоментував ситуацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі