середа, 25 березня 2020 22:45

Чоловік Юлії Саніної поділився моментом щастя з минулого

Чоловік 29-річної Юлії Саніної креативний продюсер та гітарист гурту "The Hardkiss" 35-річний Валерій Бебко поділився частиною сімейних фотоархівів.

У Instagram Вал опублікував старий знімок із дружиною Юлією. У кадрі Бебко й Саніна позують на березі Дніпра в купальних костюмах. Світлину зробили 11 років тому.

Фоловери дуже тепло відгукнулися про таке ретрофото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: The HARDKISS презентували нове відео на пісню "Косатка"

"Було діло. 11 років тому. Їй 18, йому 24", - написав під знімком сам Вал.

Автор: instagram.com/val_hardkiss/
  Фоловери дуже тепло відгукнулися про таке ретрофото
Фоловери дуже тепло відгукнулися про таке ретрофото

Український гурт The Hardkiss випустив нову пісню Free Me ("Звільни мене"). Вона увійде до 3-го альбому гурту "Залізна ластівка", який вийде у вересні цього року. "Чоловік, який вижив після корабельної аварії, схопився за уламок і звертається до Бога. Він просить звільнення від всього поганого, від болю, який міг заподіяти іншим. Він розуміє, що майбутнього не буде, якщо не відпустити своє минуле. Але ми любимо хеппі-енди, тому людина почута, прощена і бачить бажаний берег", - розповідає про ідею пісні вокалістка гурту Юлія Саніна.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Юлії Саніної поділився моментом щастя з минулого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі