понеділок, 10 лютого 2020 01:07

Чим закінчився 4-й випуск шоу "Голос країни 2020"

Чим закінчився 4-й випуск шоу "Голос країни 2020"
Закінчився 4 випуск шоу "Голос 10 сезон". Фото: ТВ

Пройшов четвертий етап сліпих прослуховувань вокального шоу "Голос країни 10".

На зіркових тренерів - Тіну Кароль, Потапа, Настю Каменських, Dan Balan і MONATIK - чекав сюрприз. Серед учасників сліпих прослуховувань вони побачили телеведучого і шоумена Володимира Остапчука.

Володимир зі сцени зачитав американський реп Time to Say Goodbye і з перших секунд обернув крісло Тіни Кароль. А ось Потап відразу ж дізнався голос Остапчука і натиснув на червону кнопку, до нього також приєднався MONATIK. Але шоумен прийшов на проект не з метою участі, а для "прожарювання" тренерів. Шоумен зачитав кілька жартів і пішов за лаштунки.

Одним з найяскравіших учасників сліпих прослуховувань став 33-річний Артем Семенов. Хлопець почав займатися вокалом з дитинства, кілька років співав у дуеті DejaVu, а потім почав виступати сольно в образі травесті-діви під псевдонімом Урсула, від якого згодом відмовився.

Справжній фурор під час сліпих прослуховувань справила одна з наймолодших учасниць проекту - 17-річна Дарина Полоротова. Дівчина заспівала пісню "Вабити". Її в команду забрала виконавиця пісні Тіна Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська оперна співачка виступила перед українськими військовими на Донбасі

Нагадаємо, вчора обрали три кращих пісні від півфіналістів національного відбору на Євробачення-2020.

Зараз ви читаєте новину «Чим закінчився 4-й випуск шоу "Голос країни 2020"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі