середа, 27 жовтня 2010 15:28

Через надмірну працю Меладзе потрапив під ніж

Через надмірну працю Меладзе потрапив під ніж

Продюсер Костянтин Меладзе минулої неділі не прийшов на зйомки телевізійного проекту "Україна сльозам не вірить". Його госпіталізували до однієї з московських приватних клінік, де зробили операцію на очах.

"Із зором у Кості проблеми давно - у нього катаракта, - сказав брат продюсера, співак Валерій Меладзе. - До цього Костя переніс чотири подібні операції. Але минулого тижня у нього різко погіршився зір, і він відправився до лікарні. Знадобилося термінове хірургічне втручання"

Друзі Меладзе говорять, що співак не слідкує за своїм здоров'ям.

"Кості часто надокучає головний біль, - розповіла Gazeta.ua співачка, яка відмовилася називатися. - Навіть під час прямих ефірів він тримається за голову, часто підпирає чоло. Носить окуляри, але знімає їх щопівгодини, щоб потерти очі. Зараз бере участь у багатьох проектах. Щоб нормально підлікуватися, не вистачає часу".

Нагадаємо, 6 листопада відбудеться ювілейний концерт групи "ВіаГра", в якому Констянтин Меладзе зібрав старих вокалісток.

Анна УСІК

Зараз ви читаєте новину «Через надмірну працю Меладзе потрапив під ніж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі