середа, 01 червня 2011 17:37

Через два місяці після пологів Єва Герцигова повернула струнку фігуру
7

Папарацці зловили відому супермодель Єву Герцигову в Італії, на пляжі містечка Варіготті.

Єва з'явилася в маленькому бікіні в квіточках. Зазначимо, вагітність ніяк не позначилась на її підтягнутій фігурі - пласкому животі та струнких ногах. Нагадаємо, дівчина народила другу дитину трохи більше двох місяців тому.

Модель відпочивала зі своїм старшим сином Джорджем, чотирьох років. Другий син, якого модель назвала Філіп, з'явився на світ 13 березня 2011 року в одній з клінік Лондона. Обидві дитини - від італійського бізнесмена Грегоріо Марсія, стосунки якого з Герциговою тривають вже дев'ять років.

Нагадаємо, що модель стала відомою у 90-х роках, коли банери з Герциговою, яка рекламувала спідню білизну, розміщувалися по всьому світу. Пізніше вона була обличчям Guess Jeans, "янголом" Victoria's Secret, знімалася для Sports Illustrated і Playboy. Нещодавно модель з'явилася на плакатах для аромату Dolce&Gabbana разом з легендарними Наомі Кемпбелл і Клаудією Шиффер. Зараз Герцигова є обличчям бренду Chopard.

Зараз ви читаєте новину «Через два місяці після пологів Єва Герцигова повернула струнку фігуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі