вівторок, 28 серпня 2012 13:58

"Це подорож душі від темряви до світла, від хаосу до порядку" - Мадонна захистила своє шоу

"Це подорож душі від темряви до світла, від хаосу до порядку" - Мадонна захистила своє шоу
Для співачки дуже важливо, щоб її шоу не було вирвано з контексту Фото: story.com.ua

Американська поп-співачка Мадонна виступила із заявою на захист свого гастрольного туру та демонстрованого на ньому шоу. Текст опублікований на сайті виконавиці.

Світовий тур Мадонни на підтримку альбому "MDNA" супроводжується регулярними скандалами. Зокрема, співачку дорікали у використанні на сцені бутафорської зброї, погрожували судом за кадри зі свастикою, а в Росії критикували за підтримку Pussy Riot і сексуальних меншин.

"Моє шоу - це подорож. Подорож душі від темряви до світла ... від гніву до любові, від хаосу до порядку", - йдеться в заяві Мадонни. "Це правда, що на початку шоу багато насильства, і іноді я використовую бутафорську зброю - але воно використовується як метафора. Я не потураю насильству або застосуванню зброї. Вони символізують бажання стати сильніше і зупинити те, що може нашкодити. У моєму випадку це бажання зупинити брехню і лицемірство церкви, нетерпимість багатьох вузьколобих культур і товариств, які мені зустрічалися, а також біль, яку мені завдавало розбите серце", - пояснила поп-співачка.

"Зазвичай у фільмах є хороші і погані хлопці ... Іноді я граю і тих, і інших ... Але для мене дуже важливо, щоб моє шоу не було вирвано з контексту. Його треба дивитися з відкритим серцем від початку до кінця. І я впевнена, тоді глядач вийде з залу натхненний і захоче зробити світ кращим. Це завжди і було моїм наміром", - підсумувала Мадонна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я закликаю всіх, кому дорога свобода, засудити це несправедливе покарання" - Мадонна про вирок Pussy Riot

Незважаючи на низку скандалів, гастрольний тур співачки, який включає 88 концертів з травня по грудень 2012 року, показує гарні фінансові результати. За даними Billboard, перші 11 шоу в рамках турне принесли Мадонні близько 50 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Це подорож душі від темряви до світла, від хаосу до порядку" - Мадонна захистила своє шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі