четвер, 02 квітня 2020 14:35

Буду тобі потрібна, я вдома: Демі Роуз спокушає сексуальними знімками на кухні

Фотомодель та блогерка 24-річна Демі Роуз поділилася з підписниками своїми домашніми карантинними буднями. Як завжди, у своїй манері спокушати і засліплювати прихильників.

Зірка опублікувала нове фото в Instagram.

Красуня сидить біля кухонного столу з квітами і фруктами. Одягнена в жіночну бавовняну із яскравим принтом сукню з декольте, що відкриває пишні груди моделі. Через величезний розріз сукні дівчина показує спокусливу ніжку.

"Якщо буду тобі потрібна, я вдома", - підписала фото Роуз.

Підписники прокоментували світлину прихильно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Роуз покаталася на гойдалці із голими грудьми

"Ти королева", "Ця сукня!", "Вау, маєш неймовірний вигляд", "Моя любове", "Яка ти чудова жінка, люба!" - писали відвідувачі сторінки зірки.

Автор: instagram.com/demirose/
  Фотомодель та блогерка 24-річна Демі Роуз поділилася із підписниками своїми домашніми карантинними буднями
Фотомодель та блогерка 24-річна Демі Роуз поділилася із підписниками своїми домашніми карантинними буднями

Британська фотомодель та блогерка 24-річна Демі Роуз знову показала неперевершену фігуру. Plus-size красуня знялася топлес. Прикрилася лише смугастими підтяжками. Демі опублікувала в Instagram кілька нових кадрів. На знімках дівчина в горах позує лише в червоних штанях. На верхній частині тіла є лише підтяжки. Вони ледь прикривають її голий бюст.

Зараз ви читаєте новину «Буду тобі потрібна, я вдома: Демі Роуз спокушає сексуальними знімками на кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі