середа, 11 серпня 2021 17:56

"Будь чесною із собою": Яніна Соколова розчулила листом донці, якої в неї немає

"Будь чесною із собою":  Яніна Соколова розчулила листом донці, якої в неї немає
Журналістка Яніна Соколова написала лист омріяній донці, якої в неї нема. Жінка виховує двох синів – Миколу та Мирона. ФОТО: instagram.com/yanina_sokolova

Журналістка Яніна Соколова зробила зворушливий допис в Instagram. Він у вигляді звернення до доньки, яка могла б у неї бути, якби рак не відібрав можливість народжувати.

"У мене немає дочки. І біологічної ніколи не буде. Рак-дурень відібрав цю можливість. Проте якби така можливість була, я б їй написала смс-повідомлення й попросила, щоб вона прикріпила цей текст угорі нашого листування і у важкі хвилини ніколи не забувала, що життя одне й тільки ми вирішуємо, хто ми є і що від життя отримаємо", - написала Яніна.

Жінка порадила, що треба бути сильною та незалежною, не втрачати віру в себе й іти за покликом серця.

"Люба донечко. Я хочу, щоб мій досвід був тобі корисний. Нижче те, що я зрозуміла за 37 років життя. Зрозуміла, тому що перевірила. Ніколи не втрачай віру в себе. Щоб не сталося, ти можеш все почати спочатку. Поки ти жива, можливо все й нічого не остаточно. Кожна поразка - це ще не фінал. Це шлях до перемог. Виходь заміж тільки за того, кого кохаєш. Хто тебе захистить і розсмішить. Кохай того, хто тебе цінує незалежно від того, ким ти є. Будь чесною із собою та з іншими. Знайди справу життя. Ти швидко зрозумієш, яка вона. Справа має бути в задоволення і прибуткова. Ти маєш бути кращою в тому, що робиш. Працюй над тим, що любиш. Весь час нарощуй уміння. Будь сміливою і сильною. Бог допомагає таким. Виходь заміж, скільки хочеш. Не звертай уваги, що люди скажуть. Щаслива мама - щасливі діти. Люби себе. Намагайся стати найкращою копією себе", - написала Яніна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яніна Соколова почала зніматися у фільмі

Також вона додала, що не можна боятися народжувати дітей. А ще порадила дбати про здоров'я.

"Будь незалежною. Фінансово й морально. Друзі - це ті, хто з тобою, коли ти на дні й коли на вершині. Вивчай мови. Вони дають свободу. Не тримай зла на тих, хто зрадив. Відпусти й забудь. Не бійся народжувати дітей. Вони не забирають свободу. Вони дарують продовження і слід. Навіть не думай нарощувати волосся і робити губи "качечкою". Якщо тобі здається, що цього не видно, тобі здається. Дбай про здоров'я. Раз на рік роби обстеження на рак. Люби тіло. Яким би воно не було. Якщо тебе воно не влаштовує, працюй над ним, щоб влаштовувало. Змінюйся. Читай книжки. Подорожуй. Світ прекрасний. Ти його маєш побачити. Люби свою країну. Повір, вона найкраща. І... телефонуй мені. Щоб не сталося, я за тебе. Ти - продовження мене. Я завжди буду поруч. Навіть, коли мене немає. Твоя мама", - додала Яніна.

22 травня 2019 року журналістка Яніна Соколова повідомила про мультимедійний проєкт "Я, Ніна" на реальних подіях з її життя. Мета його - допомогти онкохворим усвідомити цінність життя та почати боротися за нього.

Зараз ви читаєте новину «"Будь чесною із собою": Яніна Соколова розчулила листом донці, якої в неї немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі