пʼятниця, 04 квітня 2014 14:39

Брюнетка Ніколь Кідман вразила фанатів відкритістю
4

Фото: Соціальні мережі

Не дивлячись на свій зірковий статус Ніколь Кідман, яка нещодавно стала брюнеткою, залишається відкритою для своїх фанатів і не нехтує можливістю сфотографуватися з ними.

Зірка під час зйомок у Сіднеї зустрілась з прихильниками і погодилась перервати гримування для невеличкою фотосесії з ними.

17 річна Хармоні Баррі разом з друзями і не сподівалась, що їй вдасться зробити фото з кумиром. Але Ніколь була дуже рада зустрітись з прихильниками, про це дівчина розповіла виданню MailOnline.

"Вона весь час усміхалась і була дуже милою з нами", - сказала Хармоні Баррі, - Ніколь була у вагончику, де гримувалась і я просто чекала, коли вона вийде. Коли вона вийшла, то сказала всім "привіт" і що вона дуже зайнята роботою, але не дивлячись на це вона зробила фото з нами".

"Коли ми закінчили, одна жінка з двома дітьми підійшла і теж попросила сфотографуватися, тоді Ніколь сказала, що залюбки це зробить і що вона любить дітей і навіть погралася з малечею", - розповіла дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Брюнетка Ніколь Кідман вразила фанатів відкритістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі