вівторок, 10 листопада 2009 17:34

Брітні Спірс злякалася співати, але показала шоу в Австралії (ФОТО)
5

Офіційний представник Брітні Спірс (Britney Spears), Поль Дайнте (Paul Dainty) повідомив, що американська поп-діва шкодує про свій виступ під фонограму. Нагадаємо, що 6 листопада під час концерту артистки в місті Перт, Австралія, фанати, розчаровані її виступом під фонограму, юрбами залишали зал до закінчення концерту. Представник співачки спростував дану інформацію, агресивно повідомивши, що це "повна маячня і абсолютна брехня".

У свою чергу прихильники Брітні підняли шум на її блозі в інтернеті, заявивши, що більше 20 тисяч меломанів, що відвідали її шоу і які стали свідками обурення публіки, не можуть помилятися. Слідом за цими повідомленнями, Поль зробив чергову заяву:

"Брітні просто розчавлена", - говорить він. - "Вона неймовірно засмучена тим, що відбувалося".

Зазначимо, що Спірс відвідала Австралію в рамках світового туру "Circus". Це перше австралійське турне співачки за останні роки.

Повідомлення про те, що Спірс співала на концертах під фонограму, викликали в Австралії широкий громадський резонанс. У зв"язку з цим уряд країни запропонував зобов"язати музикантів писати на афішах, що вони мають намір використовувати фонограму.


За матеріалом: Siteua.org
Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс злякалася співати, але показала шоу в Австралії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі