середа, 11 листопада 2020 13:22

Брітні Спірс відмовляється продовжувати кар'єру під контролем опікуна

Брітні Спірс відмовляється продовжувати кар'єру під контролем опікуна
За словами адвоката співачки, у неї немає "робочих стосунків" із батьком, до того ж вони не спілкувалися "протягом тривалого часу". Фото: Reuters

Американська артистка 38-річна Брітні Спірс через суд намагається позбавити свого батька Джеймі Спірса опікунства. Вона відмовляється продовжувати кар'єру, доки той її контролює.

Про це заявив адвокат співачки Самуель Ігнем, пише The Guardian.

"Моя клієнтка повідомила, що боїться батька і не виступатиме, доки він керуватиме її життям", - заявив адвокат.

10 листопада суддя Вищого суду Лос-Анджелеса відмовився звільнити Спірса від ролі опікуна дочки. При цьому суд дозволив подальші звернення адвокатів щодо звільнення співачки від батьківського контролю. Суддя також погодилася призначити співопукіном компанію Bessemer Trust, як цього просили представники Брітні.

За словами адвоката співачки, в неї немає "робочих відносин" із батьком, до того ж вони не спілкувалися "протягом тривалого часу".

Адвокатка Джеймі Спірса назвала інформацію про складні стосунки батька з дочкою чутками. Вона запевнила, що Спірс "ідеальний опікун", який позбувся боргів доньки і збільшив її статки до $60 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс пройшлася на руках і розвіяла чутки про свою смерть

Брітні Спірс перебуває в безстроковій творчій відпустці з 2019 року, а під опікою батька Джеймі Спірса та адвоката Ендрю Волета з 2008-го. Після розлучення з чоловіком Кевіном Федерліном вона втратила опіку над дітьми, а також вдалася до кількох дивних вчинків. Деякий час вона лікувалася від наркозалежності та пробула у психічних лікарнях.

У вересні 2019 року ексчоловік Спірс через суд домігся того, щоб опіка над їхніми синами була у співвідношенні 30/70% на його користь.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс відмовляється продовжувати кар'єру під контролем опікуна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі