пʼятниця, 26 листопада 2010 10:56

Брітні Спірс мріє завести ще дітей

Брітні Спірс мріє завести ще дітей

Брітні Спірс виявила бажання переселити 5-річного Шона Престона і 4-річного Джеймса Джейдена в свій будинок, де вона живе разом з бойфрендом Джейсоном Травіком.

Про це повідомив колишній чоловік співачки Кевін Федерлайн.

Брітні, яка досі знаходиться під опікою свого батька Джеймі Спірса через неналежну поведінку в 2008 році, хоче повернути право опіки над своїми синами.

Нагадаємо, Федерлайн як і раніше має одноосібне право опіки над хлопчиками, хоча діти проводять час з обома батьками.

За словами джерела з оточення співачки, Брітні з кожним разом стає все важче повертати хлопчиків назад Кевіну.

"Вона мріє вийти заміж за Джейсона і хоче, аби хлопчики жили з ними. Вона навіть хотіла б завести ще дітей. Вона не буде щаслива, поки хлопчики не знаходитимуться з нею весь час. Все, що вона хоче - повернути своє життя назад, не питаючи дозволу у свого батька", - розповіло джерело.

Кевін Федерлайн, у свою чергу, дав зрозуміти колишній дружині, що віддавати дітей він не має наміру.

"У Кевіна і Брітні дружні взаємини. Йому подобається Джейсон і він розуміє, що він добре впливає на Брітні. Він сказав їй, що діти можуть відвідувати її щодня, але немає жодних шансів, що він дозволить їм жити з нею", - розповіло джерело.

За рішенням суду, Брітні щомісячно виплачує Кевіну по 15 тисяч доларів, щоб він доглядав за дітьми, і готова платити йому цю суму й надалі, навіть якщо він поверне їй дітей. Але Федерлайн відмовився.

zirki.info

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс мріє завести ще дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі