середа, 09 березня 2011 12:02

Брітні Спірс ледь не роздягли у новій фотосесії
7

Брітні Спірс, нова пісня якої з альбому Femme Fatale зараз знаходиться на першому місці в чарті журналу Billboard, дала інтерв'ю журналу V. На його сторінках співачка розповіла про свою кар'єру і подальші плани. Також артистка взяла участь у яскравій фотосесії, в якій постала майже роздягненою.

"Я думаю, назва Femme Fatale говорить сама за себе. Я дійсно важко працювала і витратила на запис альбому два роки", - заявила Брітні.

На знімках, зроблених відомим фотографом Маріо Тестіно, співачка з'явилася у вбранні від Dolce and Gabbana. Співачка зізналася, що якщо б залишила кар'єру, то цілими днями доглядала би за дітьми. Вона заявила, що сумувала би по фанатам, але вже точно б не стала переживати через те, що за нею усюди слідують фотографи.

В інтерв'ю співачка розповіла, що у вільний час обожнює готувати і максимум часу приділяє дітям. Що стосується нового альбому, співачка впевнена, що він знову піднесе її на музичний олімп.

"Сучка повернулася, і вона краще, ніж коли-небудь!" - заявила артистка.

Зазначимо, що в повсякденному житті Брітні виглядає як і раніше досить непрезентабельно: волосся вічно затягнуте в "хвостик", макіяж розмазаний, з одягу - м'яті майки та штани.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс ледь не роздягли у новій фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі