четвер, 26 вересня 2019 16:02

Британська принцеса Беатріс виходить заміж за мультимільйонера
3

Принцеса Беатріс виходить заміж.
Фото: @princesseugenie
Принцеса Беатріс виходить заміж.
Принцеса Беатріс виходить заміж.

Онучка королеви Єлизавети II принцеса Йоркська Беатріс оголосила про заручини з італійським мільйонером Едоардо Мапеллі Моцці.

Новина з'явилась на офіційній сторінці королівського палацу у Facebook.

Закохані заручились на початку вересня 2019-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герцоги Сассекські показали обличчя 4-місячного сина в мережі

Обранець принцеси - мультимільйонер і засновник компанії Banda. Хоча Моцці не належить до аристократичного кола, але вважається представником британської еліти. Його вітчимом був Крістофер Шейл, кращий друг екс-прем'єр-міністра Девіда Кемерона. Від попередніх стосунків у Едоардо є маленький син.

"Ми неймовірно щасливі поділитися новиною про наші заручини. Будемо щасливі провести це життя разом і з нетерпінням чекаємо нашого весілля", - написала Беатріс в Instagram.

Точна дата весілля поки що не повідомляється. Ймовірно, церемонія відбудеться наступного року навесні.

Чутки про роман 31-річної Беатріс і 34-річного Едоардо з'явились наприкінці 2018-го. У березні 2019-го пара вперше відвідала разом світський прийом у Портретній галереї в Лондоні. Закоханих познайомив спільний друг на одному із заходів. Беатріс та Едоардо одразу почали зустрічатись.

Зараз ви читаєте новину «Британська принцеса Беатріс виходить заміж за мультимільйонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі