четвер, 20 червня 2019 11:43

Брежнєва розлютила підписників скаргами на життя

Співачка Віра Брежнєва розлютила користувачів мережі постом під фото.

"Ілюзія Instagram. 6 польотів за 6 днів, 2 із них із безсонними ночами, багато роботи, концерти, зустрічі, зйомки. А викладеш красиве фото і ніхто не знає, що насправді ось така вона, зворотна сторона й у всіх вона різна, але фотки у всіх класні", — написала співачка.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post udostępniony przez Vera Brezhneva (@ververa)

Вона виклала фото у короткій бежевій сукні та написала, що дуже стомилась.

"Зменшіть свої потреби і не літайте так часто. А якщо вам все мало, не треба скаржитися", "Сердешна, зараз розплачуся, таке важке у тебе життя", "Ось це тобі, Віронько, не пощастило. Чоловік — тиран! У всіх відпустки, а тобі працювати стільки! Може, він тебе не кохає?" — пишуть у мережі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Брєжнєва відповіла новою піснею на новину про зраду Меладзе

Підписники писали негативні коменти та стверджували, що у співачки не таке життя, на яке можна скаржитись.

Продюсер Констянтин Меладзе святкував своє 56-річчя 11 травня, у суботу. Прихильники чекали вітань від його дружини, співачки Віри Брежнєвої, але вона ніяк не відреагувала на подію. Одразу після дня народження продюсера пішли чутки про те, що пара розійшлась. Багато хто вирішив, що подружжя на межі розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Брежнєва розлютила підписників скаргами на життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі