пʼятниця, 08 квітня 2011 17:23

Брежнєва купила батькам квартиру під Києвом
5

Віра Брежнєва (ліворуч), її сестри - Віка (поряд з нею), Галя (в центрі вгорі), Настя (крайня праворуч) і подружки
Двійнята Віка і Настя

Популярна співачка, телеведуча і актриса Віра Брежнєва купила своїм батькам квартиру у Борисполі під Києвом.

"Зараз вони живуть недалеко від Києва, у Борисполі. Папа так і залишився інвалідом. Я купила їм квартиру і приїжджаю в гості. Їхня любов завжди зі мною, що б не трапилося. Вона додає мені сил", - розповіла 28-річна Віра Брежнєв журналу "Караван історій. Колекція".

Коли батьки Віри познайомилися, її мама була студенткою медучилища, а тато - робітником-плавильником на великому Придніпровському хімзаводі в рідному Дніпродзержинську, пізніше він став бригадиром.

"Напевно, багатодітна сім'я Галушка виникла тому, що тато з мамою мріяли про сина, але кожен раз народжувалися дочки. Спочатку з'явилася на світ моя старша сестра Галя, через п'ять років я, а ще через три роки близнюки Віка і Настя", - згадує Віра Брежнєва.

"Ми жили в постійній нужді, але ніколи в родині не було скандалів. Мої батьки не кричали на нас і жодного разу не підняли руку", - розповідає співачка з любов'ю і вдячністю.

У Дніпродзержинську завод виділив батькам квартиру: блочний будинок, чотирнадцятий поверх, до якого доводилося йти пішки, так як ліфт постійно не працював.

"Кімнатки-комірки, але зате їх - чотири! В одній спали батьки, у двох інших - діти. Молодших сестер ми з Галею поділили, Настя жила зі мною, Віка - з нею. І ще одна кімната - вітальня", - говорить артистка.

Коли їй було десять років, батька збила машина, і він залишився інвалідом на все життя. Папі довелося на час залишитися вдома, а Вірі зі старшою сестрою Галею - дуже рано подорослішати.

Майбутня телезірка підробляла в різних місцях: і продавцем, і офіціанткою, і нянею - сиділа з немовлям, поки випадково не дізналася про кастинг в групу "ВІА Гра". Зустріч з продюсерами популярного колективу в корені змінила її долю.

"Озираюся назад і розумію: навряд чи я досягла б якихось висот у шоу-бізнесі, якби дівчинкою не пережила труднощі, що обрушилися на нашу сім'ю. Життєві негаразди, постійна потреба загартували характер. Дали мені впевненість у тому, що все подолаю, не здамся, прорвуся, виживу", - впевнена Віра Брежнєва.

Зараз ви читаєте новину «Брежнєва купила батькам квартиру під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі