середа, 13 вересня 2017 18:42

Бразилійка з сідницями, як у Кардаш'ян, демонструє принади у мальовничих куточках світу
46

Лізіан Гутьерес
Фото: Соціальні мережі
Лізіан Гутьерес
Лізіан Гутьерес
Лізіан Гутьерес
Лізіан Гутьерес

Модель та акторка з Бразилії Лізіан Гутьерес подорожує мальовничими куточками планети: Сингапур, Таїланд, Мальдіви, влаштовуючи фотосесії у бікіні. Особлива гордість зірки - її сідниці. Лізіан не приховує, що досягти бажаних форм їй допоміг пластичний хірург.

"Багато друзів говорять, що мої сідниці виглядають краще, ніж раніше. Я не хочу бути грубою, але мої виглядають краще, ніж у інших. Я завжди хотіла мати сідниці, як у Кім Кардаш'ян, тому, коли у мене з'явились гроші та можливість, найкращий лікар, чому б ні? Єдина порада, робіть пластичні операції для себе, не треба нікого вражати і подумайте двічі перед цим кроком. Якщо ви дійсно хочете, то чому б ні?", - написала у інстаграм Лізіан Гутьерес.

Бразилійка прославилас, коли подала позов до суду на репера Кріса Брауна, заявляючи, що він її вдарив у Лас-Вегасі. Лізіан заявила, що її вигнали з клубу, після того, як зірка вдарив її по обличчю, коли вона хотіла зробити з ним фото.

ЧИТАЙЕ ТАКОЖ: Алессандра Амбросіо повністю оголилась у гарячій фотосесії на пляжі

Артист все заперчував і поліція зупинила розслідування через брак доказів.

Зараз ви читаєте новину «Бразилійка з сідницями, як у Кардаш'ян, демонструє принади у мальовничих куточках світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі