четвер, 25 листопада 2010 10:21

Брат Сергія Лазарєва сяде на чотири роки за наркотики

Брат Сергія Лазарєва сяде на чотири роки за наркотики

Брата популярного співака Сергія Лазарєва засудили до чотирьох років колонії суворого режиму. В середу Кунцевський суд Москви озвучив свій вирок.

"Суд визнав Лазарєва винним по статті КК РФ "Незаконний обіг наркотиків в особливо великому розмірі" і призначив йому покарання у вигляді реального позбавлення свободи. Підсудний був узятий під варту в залі суду відразу після оголошення вироку", - цитує слова прес-секретаря суду Тетяни Даньшової РИА Новости.

Згідно з вироком, Лазарєв відбуватиме покарання в колонії суворого режиму. Раніше підсудний повністю визнав себе винним і просив суд розглянути його справу в особливому порядку.

Захисник Лазарєва показував суду виписку з наркологічної лікарні про те, що Павло не раз проходив лікування, проте, незважаючи на всі прохання самого підсудного і його адвоката, вирок суду був жорстким, пише "Росбалт".

Вирок може бути оскаржений у вищестоящій інстанції протягом десяти діб.

У 1999 році Павло Лазарєв був вперше засуджений до 2 років і 1 місяця позбавлення волі за шахрайство, потім в 2002 році був затриманий за зберігання наркотиків, але відбувся умовним терміном. У 2007 році він був спійманий за крадіжку, за що отримав один рік колонії-поселення. Ледве звільнившись, Павло знову потрапив за грати в 2008 році, цього разу за розбійний напад на москвичку. За вироком хлопець повинен був відсидіти 3 роки, але в листопаді 2009 року умовно-достроково звільнився, відбувши менше півтора присуджених йому років в колонії.

Сергій же про стосунки з братом взагалі завжди говорив вкрай неохоче.

"Ані зовні, ані по характеру ми не схожі. Я більше в маму, а Паша - в тата. У підлітковому віці ця несхожість характерів нас віддалила, виникали конфлікти, які призвели до охолодження стосунків. Але з роками ми порозумнішали і зараз знову дружні", - от і все, що вдалося почути від Лазарєва про його брата Павла.

Зараз ви читаєте новину «Брат Сергія Лазарєва сяде на чотири роки за наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі