четвер, 26 серпня 2010 13:22

Борис Моісеєв розповів про вагітність Лайми Вайкуле

Борис Моісеєв розповів про вагітність Лайми Вайкуле

Епатажний артист Борис Моісеєв видав таємницю своєї подруги співачки Лайми Вайкуле. Несподівану новину про колегу він повідомив на міжнародному конкурсі "Дитяча Нова хвиля-2010", який днями пройшов в дитячому таборі "Артек".

Дбайливо зустрівши зірку біля машини, Моісеєв тримався за живіт співачки, примовляючи: "Там наше дитя!" Очевидці розповіли "Комсомольській правді", що Борис Михайлович хапав Лайму Станіславівну за живіт, відтягував сукню і голосно заявляв, що 56-річна співачка вагітна.

Ходять чутки, що дитина була зачата за допомогою процедури штучного запліднення. А батьком майбутнього малюка швидше за все є цивільний чоловік співачки і за сумісництвом концертний директор Андрій Латковський, з яким вони багато років живуть разом.

Співачка розповіла, що колись в Лас-Вегасі навіть вийшла за нього на пару годин заміж, але бути заміжньою їй швидко перестало подобатись.

"Я дуже волелюбна людина, - говорить Лайма. - І коли мені говорять, що тепер ви належите іншій людині, це страшно! Тоді я зрозуміла, що заміжньою бути не хочу".

До рагсу вони так досі і не дійшли.

Якщо це не просто чергова спроба привернути увагу громадськості, то для Лайми це буде перша дитина. Говорять, що у неї вже були шанси стати матір"ю, але вони закінчилися штучним перериванням вагітності. І після другого аборту всі спроби завести дитину виявилися марними.

Зараз ви читаєте новину «Борис Моісеєв розповів про вагітність Лайми Вайкуле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі